Warning: copy(/home3/obgyn/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home3/obgyn/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Despre Ob-Gyn | OB GYN - OBSTETRICA SI GINECOLOGIE

Despre ob-gyn

Cine suntem?

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT OB-GYN

Suntem o organizatie medicala specializata in acordarea de asistenta medicala ginecologica si obstetricala.
Centrul de diagnostic si tratament OB-GYN pune in centrul preocuparilor si activitatii femeia si sanatatea ei.

Istoric

La originea CENTRULUI s-a aflat cabinetul medical dr. ANCA PATRASCU, infiintat in anul 1992. In urma succesului profesional al acestuia, pe parcursul anilor s-a impus extinderea activitatii medicale intr-o locatie dedicata si a unei dotari tehnice deosebite si a unei filozofii care pune in centrul preocuparilor interesul pacientului.

Structura

Ambulator de Specialitate – OBSTETRICA – GINECOLOGIE
Spitalizare de Zi – OBSTETRICA – GINECOLOGIE

Certificari

i

ISO 9001

Grija
pentru
Mediu

Activitatea desfasurata de CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT OB-GYN este reglementata prin Autorizatia de Mediu emisa de Agentia pentru Protectia Mediului, Craiova.

In vederea conformarii cu actul de reglementare, precum si cu legislatia de mediu in vigoare, OB-GYN acorda o deosebita atentie protectiei mediului.

De asemenea, colectarea selectiva a tuturor deseurilor se face prin contracte cu operatori autorizati conform legii:

Deseurile spitalicesti, specifice activitatii desfasurate, sunt colectate si depozitate temporar in spatiu inchis, impermeabilizat si cu acces restrictionat, in cutii de colectare si saci PVC de unica folosinta.